Wanden

Een overkapping met wanden kan meerdere functies hebben. Wellicht wilt u privacy of is er vanuit esthetisch oogpunt een wand gewenst vanwege het aanzicht van de woning. Ook veiligheid kan een overweging zijn door de overkapping met een slot in de wand te kunnen sluiten. Welke reden er ook is, er zijn verschillende type wanden die het mogelijk maken om uw overkapping af te sluiten en die wel en niet op slot te draaien zijn.

Lees meer

Zonwering

Zonwering kan een aanwinst zijn voor een comfortabel klimaat in de overkapping. Zeker in het geval van een overkapping met een glazen of kunststof dak. De zon heeft dan alle kans om de overkapping ‘op te warmen’ waardoor het op zonnige dagen vrij warm kan worden. Het plaatsen van zonwering kan de temperatuurstijging voorkomen. Zo kunt u op een prettige wijze van uw overkapping gebruik blijven maken.

Lees meer

Haarden

Uw tuinkamer gebruikt u natuurlijk het liefst het hele jaar door, dus ook op minder mooie dagen en in de wintermaanden. Dan is het prettig om de ruimte behaaglijk warm te krijgen. Door het plaatsen van een haard kunt u de ruimte comfortabel verwarmen en tegelijkertijd zorgen voor een ontspannen sfeer. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar die elk op een andere manier de lucht verwarmen.

Lees meer

Meubels

Bij Mooieverandas.nl helpen wij u niet alleen met advies en het installeren van de meest prachtige overkappingen. De inrichting van de overkapping is net zo belangrijk om een comfortabele ruimte te creëren. Van dinersets, loungesets, barsets tot daybeds, wij zijn u graag van dienst met het leveren van exclusieve tuinmeubelen. U zult zien dat u steeds meer tijd in uw overkapping doorbrengt; van een aangenaam koffiemoment in de ochtend tot een gezellig samenzijn met vrienden in de avonduren of een rustig leesmoment.

Lees meer

Kattenluik

Uw kat maakt wellicht al jaren gebruik van een kattenluik bij u thuis. De kat kan dan gemakkelijk in en uit lopen wanneer het hem/haar uitkomt. Bij het plaatsen van een overkapping met wanden verandert de situatie, de kat kan vanuit huis de overkapping inlopen, maar vervolgens niet de tuin in als de wanden gesloten zijn. Om de toegang van huis tot tuin voor de kat te behouden, kan er ook een kattenluik in de overkapping worden geplaatst.

Lees meer

Buiten tv

Het comfortabele van binnen, maar dan buiten. Met de Samsung buitentv’s, verkrijgbaar in 55, 65 en 75 inch, wordt televisie kijken nog specialer. U ziet uw favoriete programma’s of belangrijke wedstrijden gewoon buiten in de tuin of op uw terras. De tv is bestand tegen water, stof en hitte en voorzien van een anti reflection wat vervelende schitteringen in het beeld voorkomt. Connect uw smartphone aan de tv en u streamt de fijnste muziek of series. Voeg een soundbar toe en u wordt compleet overdonderd door het optimale geluidsniveau. Met behulp van de muurbeugel is de tv te draaien, naar voren te halen en te kantelen.

Lees meer

Stel zelf uw droomoverkapping samen