Vanaf nu gaat Mooieverandas.nl verder onder de naam Van Beem Buitenleven. Het buitenlevenconcept met een 10.000m² Experience Center waar overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi, sauna en zwembaden worden aangeboden om de perfecte tuin te creëeren.

Mocht je vragen hebben, plannen hebben voor een nieuw buitenproject of inspiratie op willen doen voor een nieuwe overkapping, ben je van harte welkom in onze showroom in Zwanenburg, nabij Schiphol.

We hopen je graag te ontvangen in onze inspiratievolle showroom!

Overkappingen

Er wordt steeds vaker gekeken naar uitbreidingen en aanvullingen voor de woning om een gezellige sfeer te creëren. Maar ook het buitenleven is de laatste jaren niet meer weg te denken. De zomers worden warmer, we hebben gemerkt dat vakantie in eigen tuin fijn is en we hechten veel waarde aan onze woonruimtes. Daarnaast speelt ook de krapte op de huizenmarkt, thuiswerken en het investeren in eigen woning hierin mee. Een overkapping is de ideale en meest voordelige manier om de binnen- en buitenruimte te vergroten.

Lees meer

Buitenkeukens

Koken heeft een verbindende factor en die verbinding creëer je met jouw droombuitenkeuken. Gaat je voorkeur uit naar een kookeiland van beton, met één of meerdere kooktoestellen zoals een vuur- of gasbarbecue. Of een aluminium buitenkeuken afgewerkt met een marmeren werkblad. Zelfgemaakte gerechten, goed gezelschap en jouw eigen buitenkeuken maken de warme zomeravonden en knusse winterbarbecue compleet.

Lees meer

Jacuzzi

Met de spa’s van het enige echte merk Jacuzzi® creëer je wellness op je eigen terras. De meest energiezuinige spa zorgt niet alleen voor ontspanning door het warme water, maar stimuleert ook de bloedcirculatie, het immuunsysteem en versoepeld de spieren door middel van krachtige massagestralen.

Lees meer

Zwembaden

Een zwembad is een geweldige toevoeging aan iedere tuin en creëert een vakantiegevoel. Wil je je tuin deze upgrade geven, maar tegelijkertijd rekening houden met duurzaamheid en de energiekosten? Maak dan kennis met onze Zero Energy Pool waar je het monoblok zwembad verwarmt met het overschot aan energie, afkomstig van je zonnepanelen.

Lees meer

10.000m² Experience Center