Overkapping met kunststof dak

Het kiezen voor een overkapping met een kunststof dak gebeurt vaak om de volgende redenen: privacy (als er bijvoorbeeld veel inkijk is vanuit de buren), budgettaire redenen en daarnaast kan ook de uitstraling van het kunststof de doorslaggevende reden zijn. Het kunststof dak is minder zwaar in vergelijking met een glazen dak, waardoor er minder snel een extra staander nodig is, en uw zicht dus minder vaak wordt onderbroken.

Lees meer

Overkapping met schuifdak

Wilt u het dak van uw overkapping open kunnen schuiven voor ventilatie en/of zonlicht? Kies dan voor een overkapping met een schuifdak waarbij de dakpanelen voor 2/3 of 3/4 geopend kunnen worden. Het open schuiven kan met een elektrische of handmatige bediening.

Lees meer

Overkapping met lamellendak

Naast een moderne en stijlvolle uitstraling wordt een overkapping met lamellendak vaak gekozen door de verschillende functionaliteiten. Door de lamellen te draaien kunt u de hoeveelheid daglicht, schaduw en temperatuur onder de overkapping makkelijk regelen. Heeft u de lamellen gesloten en dus in een dichte stand staan, dan bent u beschut tegen een felle zon of juist een regenbui.

Lees meer

Vrijstaande overkapping

Een overkapping hoeft niet altijd aan een gevel bevestigd te worden. Een terras grenst immers niet altijd naast de woning, maar kan ook verder in de tuin liggen. Het is dan ook zeker mogelijk om een vrijstaande overkapping te plaatsen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een overkapping met een glazen dak, polycarbonaat dak, doekdak, lamellendak of vouwdak, iedere overkapping is vrijstaand te plaatsen.

Lees meer

Bijzonder maatwerk

Elke overkapping die wij plaatsen wordt volledig voor u op maat gemaakt. Er is namelijk zoveel keuze in materiaal, model, dakbedekking en zijwanden waardoor een overkapping zelf is samen te stellen. Dit is met name handig voor als een locatie bijzonderheden heeft, waar rekening mee gehouden dient te worden. Denk hierbij aan een muur die niet verplaatst kan worden, een bestaande regenpijp die in de weg zit, een veranda die om de hoek moet worden geplaatst of een verhoging van het terras.

Lees meer

Stel zelf uw droomoverkapping samen